fejlec

2011. május 3., kedd

Április 30, SurfSafe Csapatépítő I.


Köszönjük, hogy eljöttetek az első alkalomra. Reméljük ti is jól éreztétek magatokat. Visszanézve a képeket nekünk úgy tűnik! :)


Egy kis összefoglaló arról, hogy mi történt: 

 
Elmondtátok egymásnak és nekünk elvárásaitokat, félelmeiteket.

A legtöbb elvárás arra vonatkozott, hogy toleráns, együttműködő közösség legyetek, és a legtöbb félelem szintén  ehhez kapcsolódott: Mi van ha ez nem valósul meg?


Mi kell a jó közösséghez? Mitől jó egy közösség? Mi az ami az emberek együttműködését keretbe foglalja? 
  


 
A csoport megalkotta saját szabályait: 
Erre azért lesz szükség a foglalkozások során, hogy könnyebben tudjatok együttműködni, ugyanakkor mindenki elmondhassa a véleményét. Több visszajelzés is jött arról, hogy a feladat hosszú és unalmas volt.

 
 
A csoport olyan amilyenné ti alakítjátok! Az, hogy milyen az aktivitás, mennyi ideig tart egy feladat, mennyire van pörgés, attól függ, hogy ti mennyire teszitek oda magatokat, elmondjátok-e a véleményeteket!


A szabályok megalkotása során már kisebb csapatokban dolgoztatok együtt, ez is egy lehetőség volt az ismerkedésre.    

 
A játékok pedig kifejezetten ezt a célt szolgálták!  

Valószínűleg most már mindenkinek tudjátok a nevét, sőt egy-két fontos tulajdonságát, jellemzőjét is; azokat a dolgokat, amiket szeret, és azokat a dolgokat, amiket nem.  
Ugye érdekes tapasztalat volt megtudni a csapattársakról, hogy nem is olyanok, mint amilyennek gondoltam, előre elképzeltem őket? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése