fejlec

2011. május 23., hétfő

Május 21. SurfSafe InternetCafe! I.

A következő alkalommal ismét InternetCafe lesz!
Nagyon várjuk már! :)

A képeket továbbra is megnézhetitek a facebookon. Ma este mindenkinek elküldtük volna e-mailben, de annyi fotó készült, hogy nem fogadja a fiókotok:)) Úgy hogy majd kiírjuk a program végén  nektek cd-re:)









Az első pár alaklom után felmerült bennünk az a gondolat, hogy esetleg szükségetek lehet segítségre.

Mit is értünk ez alatt?

Pl. ha van egy gondolatod, amit nincs kivel megosztanod velünk megteheted, ha úgy érzed egyedül vagy, nem értenek meg, ha tanulási nehézségeid vannak, ha félsz valamitől, ha családi gondjaid vannak, utálod az iskolát, vagy csak szükséged van valakire, aki ítéletek nélkül meghallgat. Köztünk megtalálod azt, akire számíthatsz!

Milyen formában? 

Nem tudtunk jobb nevet kitalálni erre, így lett az önkéntes mentor megnevezés.
A mentorral egyéni beszélgetéseket folytathatsz, a csoport alkalmak után, vagy bármilyen más időpontban, ami a mentornak és neked is megfelel.  

Hol?

Lehet ez a Sirályban, de bármilyen nyilvános helyen, ahol két ember le tud ülni, viszonylag zavartalanul beszélgetni. 

Mennyi időre? 

Egy ilyen beszélgetés 45 perc, 1 óra általában, de ahogy a helyszín, úgy az időkeret is igazodhat igényeidhez, illetve közösen megbeszélitek. 

Hányszor?

Szintén közös megbeszélés hány alkalommal, de maximum július végéig, vagyis a csoport végéig. 

Hogyan kérheted?

Senkire nem erőszakoljuk rá, vagyis aki igénybe veszi ezt a lehetőséget, annak a saját döntése! A csoport alkalmak előtt, szünetben, csoport után lehet jelezni, és pár percben leegyeztetni az első mentori találkozást. (vagy levelet is írhattok)

egyutthato[pont]csoport[kukac]gmail.com

Kikhez lehet fordulni?
Ahhoz a három emberhez (Dani, Bea, Melinda), akik vállalták a mentorkodást. Hogy ki legyen az, szintén a te döntésed, ahhoz fordulj, aki a legszimpatikusabb számodra!;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése