fejlec

2014. szeptember 22., hétfő

Beindultak az iskolai programok!

Nyáron sem  pihentünk, hisz augusztusban képeztük ki kortárs segítőinket, most pedig szeptember éppen hogy csak elkezdődött az iskolai máris felkerestük több iskolát, azzal a kéréssel, vegyenek részt a programban, segítsék munkánkat. Eddig csak pozitív élményekről számolhatunk be, az összes megkeresett iskola pozitívan reagált, folynak az egyeztetések az iskolai csoportok megrendezéséről.

A Mozgásjavító Általános Iskolában már jártunk is, ahol Locsmándi Igazgató Úr jóvoltából sok szülőnek és oktatónak beszélhettünk a Surf Saferől, még az Európa 2000 Turisztika- Vendéglátó, Film és Kommunikációs Középiskola, Szakképző iskola olyannyira pozitívan reagált megkeresésünkre, hogy szinte azonnal 7 osztályba kaptunk lehetőséget elvinni programunkat.

A 45 perces osztályfőnöki órák keretében kollégáink és kortárs segítőink rövid prezentáció keretében ismertették a fiatalokkal, melyek a leggyakoribb hibák az internetes szörfözés közben, ezt követően pedig csoportokban dolgozták fel a trénertől kapott különböző feladatokat, melyeket aztán az óra végén plenáris ülésen vitatatott meg az egész osztály.


Az óra elején és végén a diákok kitöltötték azt a rövid kérdőívünket is, mely azt méri majd, hogyan változott a fiatalok tudása, attitűdje az óra hatására.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése