fejlec


Surf Safe projektünk egyik célja a médiatudatosság és a biztonságos internet használati szokások fejlesztése körében olyan nem formális tanuláson alapuló, interaktív iskolai foglalkozások szervezésével, mint:

· rendhagyó iskolai óra
· tanári értekezlet
· szülői értekezlet

Foglalkozásaink módszertana, nem a hagyományos frontális elemek alapszik, hanem a nem formális tanulás módszerein, vagyis nem előadunk a hallgatóságnak, hanem a programban résztvevőkkel közösen, kis csoportokban dolgozzuk fel a különböző témákat.Milyen iskolák jelentkezését várjuk?
Minden olyan iskola jelentkezhet, mely Budapesten, vagy az agglomerációban működik,  és diákjai között megtalálhatóak a 10 és 18 év közöttiek, akik programunk célcsoportját
képezik, illetve olyan tanárokkal dolgozik, olyan szülőkkel működik együtt, akik nyitottak, érdeklődnek a program témája iránt.

Költségek
A szolgáltatást ingyenes.

A csoportfoglalkozások helyszíne, időtartama
A csoportfoglalkozások minden esetben az oktatási intézményben valósulnak meg, ahová kollégáink és önkéntes kortárs segítőink előzetes egyeztetés követően ellátogatnak. A program időtartama az oktatási intézmény elvárásához igazodik, a tematika 45 perces iskolai órához igazított, azonban amennyiben arra mód és igény van, bővíthető, így akár több órás foglalkozás tartása is megoldható.

A csoport vezetője
A csoportokat Szentpétery Elemér szakmai vezető és tréner,
valamint Horváth Lilla klubvezető vezeti, akik mindketten tapasztaltak ifjúsági programokban.

Hogyan jelentkezhet az iskola?
Amennyiben az Önök oktatási intézménye szeretne részt venni a programban, kérem, keressék a program vezetőjét, Sebő Gergőt a +3670/4560887-es telefonszámon, vagy a gergo.sebo@egyutthato.eu email címen további egyeztetés végett.