fejlec

Szülőcsoportok

Egy napos intenzív képzés szülők számára biztonságos internethasználattal kapcsolatban


Surf Safe projektünk célja a médiatudatosság és a biztonságos internet használati szokások fejlesztése a 10-18 éves korosztály, és közvetlen környezetének körében iskolai foglalkozások, szülőcsoportok, klubfoglalkozások szervezésével.

Kiket várunk?
Minden szülő jelentkezhet, akit érdekel a téma és úgy véli, hogy a hallott információk segítségével gyermeke biztonságáért sokat tudna tenni.
A foglalkozás során ne előadásra, hanem egy irányított beszélgetésre számítson, ahol Ön és csoporttársai bátran hangot adhatnak véleményüknek. Az információk a feladatok közben fognak elhangzani.

Mit kaphat és mit adhat szülőként a csoportban?
- Információkat a biztonságos internethasználatról, és médiatudatosságról.
- Tapasztalatokat szerezhet, gondolatokat cserélhet más szülőkkel.
- Az elhangzottak alapján új eszközöket, módszereket arra, hogyan alakíthatja gyermekével kapcsolatát úgy, hogy jobban megértsék egymást, közelebb kerüljenek egymáshoz.

A program zárásakor a biztonságos internethasználattal kapcsolatos információs füzetünk egy példányát adjuk át minden résztvenőnek.

Költségek
A tréning költsége 3000/fő, mely előre utalással is fizethető. Kérjük az utaláskor a közlemény rovatba tüntessék fel a nevüket és a „Surf Safe szülőcsoport” címet. A részvételi költség befizetésének határidejét közöljük honlapunkon.

A csoportfoglalkozások helyszíne, ideje, időtartama
A csoportfoglalkozás egy egész napos, hétvégei tréning keretében valósul meg. A tréning megtartásához szükséges minimum léptszám 10 fő, a maximális létszám egy csoport esetében 15 fő.

A foglalkozások helyszíne a 1046, Budapest Klauzál u. 4 alatt található IFI irodánk. A helyszín könnyen megközelíthető kék metróval (Újpest-központ megállótól 7 perc séta), a közterületen parkolás ingyenes. A tréning alkalmával büféebédről szervezetünk gondoskodik. Önnek tehát nem kell mást tenni, csak jelentkezni a programra a webes felületen. Mi küldünk egy visszaigazolást Önnek, ezt követően fizetetheti be a részvételi díjat.

A csoport vezetője
A csoportokat Szentpétery Elemér, és Nagy Melinda trénerek vezetik. 

Hogyan jelentkezhet?
Jelentkezni online ide kattintva, illetve a levél csatolmányában található jelentkezési lapot postán (1046, Budapest Klauzál u. 4 címre) vagy e-mailen visszaküldve lehet.

Kérdéseire Sebő Gergő programvezető szívesen válaszol a gergo.sebo@egyutthato.eu email címen, vagy a +3670/4560887. Alapvető információkat minden hétköznap 10 és 17 óra között kérhetnek a 06-1-797-2659 központi telefonszámon.

Egyesületünk tevékenységéről és a Surf Saferől bővebben az alábbi oldalakon tájékozódhat:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése