fejlec

2011. február 21., hétfő

Bemutatkozás




Kik vagyunk?

Munkacsoportunkban szociális munkások, szociológusok és szociálpolitikusok mellett pénzügyi, marketing szakemberek és nem utolsó sorban lelkes önkéntesek vesznek részt.  A munkacsoport tagjai számos szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi szervezetnél végeztek és végeznek különböző szakmai feladatokat, eddigi tapasztalataikat ötvözve közösen alapították az Együtt-ható Közösségépítő Csoportot.

Milyen céllal?

Víziónk egy olyan magyar társadalom, ahol a fiatalok nemtől, etnikai hovatartozástól, lelki és fizikai állapottól függetlenül esélyt kapnak a sikeres életre. Egy ilyen társadalomban hatékonyan fejleszthetik képességeiket, felelős és kompetens felnőttekké válnak.
Ennek megfelelően csoportunk küldetése olyan körülmények és szakmai hozzáértés biztosítása, mely a fiatalokat hozzásegíti személyiségük fejlesztéséhez és életcéljaik megvalósításához.
Első lépésként – melyet középtávú célunknak tekintünk – egy olyan közösségi teret hozunk létre, ahol a fiatalok hasznosan tölthetik szabadidejüket, miközben támogatást és segítséget kapnak fejlődésükhöz multikulturális szemléletmód közvetítésével.

Hogyan?

Aktuális kezdeményezésünket, a 14-17 év közötti fiataloknak szóló képzési programot Európai Uniós támogatással valósítjuk meg. A projekt hátrányos helyzetű fiatalok számára biztosít lehetőséget a megfelelő és biztonságos internethasználat elsajátítására nem-formális módszerek alkalmazásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése